Päiväys ja aika
27.9.18
8:30 - 15:30

Tapahtumapaikka
Tredu, auditorio


Kutsumme Sinut koulutukseen ja kuulemaan alueen parhaista käytännöistä teemalla ”Urapolkujen tukeminen ja moniammatillisen yhteistyön mahdollisuudet opiskelijan ohjauksessa”. Opetushallituksen ja SAKU ry:n toteuttama koordinointihanke Zoomi järjestää torstaina 27.9. alueellisen koulutuksen Tampereella, Tredu Åkerlundinkadun auditoriossa, osoitteessa Åkerlundinkatu 8, 33100 Tampere.

6Aika:DuuniPolku – hanke kehittää työllistymistä edistäviä palveluita ammattiin valmistumassa oleville opiskelijoille yhteistyössä oppilaitoksen ja työllisyyspalveluiden kanssa.  Hanke on mukana järjestämässä alueellista tilaisuutta ja kokoaa yhteen aktiivisia toimijoita ja hyviä kokemuksia opetuksen, työllisyyspalveluiden ja työelämän konteksteista. Työelämäkumppanin puheenvuoro käsittelee moniammatillista yhteistyötä otsikolla ”Asiakkaan parhaaksi moniammatillisella yhteistyöllä”. Tilaisuuden alustava ohjelma löytyy viestin liitteestä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevasta linkistä  ja varaa päivä kalenteriin. Paikkoja on rajoitettu määrä. https://www.webropolsurveys.com/S/E21DCE50176E7FB5.par

Koulutuksen ohjelma: Alueellinen koulutus Tampere 27.9 (002)

Lisätietoja Zoomi -hankkeesta:

https://www.oph.fi/kehittamishankkeet/zoomi

Lisätietoja 6Aika:DuuniPolku -hankkeesta:

https://6aikaduunipolku.fi/

Kartta latautuu...