Päiväys ja aika
12.2.19
13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Tredun Helmi


Tredusta duuniin! -rekrytointitapahtumassa löydät sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työtä ja työpaikalla oppimisen mahdollisuuksia sekä verkostoidut työnantajien kanssa. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua pikahaastatteluihin ja saada vinkkejä työnhakuun. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös jo valmistuneet alan työnhakijat.
Tervetuloa verkostoitumaan ja nappaamaan duunia!

Avoimet työtehtävät:  Asumis- ja vammaispalvelut, kotihoito, henkilökohtainen avustaminen, päiväkodit, keittiö- ja siivoustyöt, ohjaus, lähi- ja sairaanhoitajat sekä 4H-yrittäjyys ja itsensä työllistäminen, muut henkilöstöpalveluissa avoinna olevat tehtävät

Työnantajia mukana mm. KoskiHoiva Oy, Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut, Tampereen kaupunki, Pikku Tutkijan Päiväkodit, Pshp: Psykiatria, Validia Asuminen, Tampereen Kaupunkilähetys ry: Rongankotikeskus, 4h-liitto ry ja Tampereen kaupungin nuorisopalvelut, Tampereen A-kilta ry, Tampereen kaupunki: Kotihoito Keskusta, Rekrydiili

Tredusta duuniin tapahtumamainos

 

Työnantaja: Haluatko mukaan rekrytoimaan? Ilmoittaudu ständille tästä.

Työnantaja_Mainos_Tredusta_Duuniin

Työnantajien kahvitus ilmoittautuneille klo 12-13. Suora sisäänkäynti Pirkankadun puolelta, porttikongin kautta sisäpihalta.

Huom! Alueella voi olla hankalaa löytää paikoitustilaa. Oppilaitoksen ympärillä on kadun varsilla ilmaista paikoitustilaa. Myös Pyynikin torin laidalta kannatta paikkaa katsastaa. Julkisilla pääsee ihan oppilaitoksen viereen. Pysäkkinä Ammattikoulu (1500).

Kartta latautuu...