Blogin kirjoittaja on Adam Adam, Terveystieteiden maisteri ja sertifioitu Life coach & NLP:n harjoittaja. Hän on AdamsCoaching valmennusyrityksen perustaja. Hän on aktiivisesti mukana MasterMind – Group ryhmän toiminnassa.

Valmennusyritykseni tarjoaa ihmisille uusia ajattelumalleja henkikohtaiseen kasvuun. Yritysideani on lähtenyt aidosta halustani kehittyä paremmaksi oman elämäni eri osa-alueilla. Uskon vahvasti itsensä kehittämiseen ja olen kokenut sen hyödyn omassa elämässäni. Olen viimeiset kuusi vuotta viettänyt itsensä kehittämis -kirjallisuuden parissa, osallistunut lukemattomiin seminaareihin, koulutuksiin ja kursseihin. Olen myös saanut mahdollisuuden matkani aikana olla valmennettavana neljän erinomaisen coaching toimesta, joista yksi on Ahmed – Mastermind groupin kouluttaja.

Tahdon jakaa hyvää eteenpäin, koska uskon vahvasti hyvän jakamiseen. Uskon siihen, että kaikki hyvä tulee aina takaisin, joskus jopa moninkertaisena. Oivalsin myös, että antamalla takaisin on ainoa tapa jatkaa henkilökohtaista kasvuani. Siksi valmennusyritykseni päätarkoituksena on auttaa muita itsensä kehittämisen polulla tarjoamalla työkaluja ja toimimalla heidän henkilökohtaisena sparraajanaan sekä kannustajana.

MasterMind Group – tukee monella tapaa alkavaa yrittäjää

Mastermind group on ollut erittäin hyödyllinen. Suurin anti on ollut, että olen saanut omia tavoitteitani eteenpäin. Niin se vain on, että lyöttäytymällä yhteen samanhenkisten ihmisten kanssa, tavoitteet ovat olleet helpommin saavutettavissa.

Mastermind-ryhmässä olen päässyt kehittämään yritysideani ajatuksen tasolta todelliseksi. Ryhmä on toiminut minulle katalysaattorina. Ryhmässä olen saanut apua omiin haasteisiini ja olen päässyt myös auttamaan muita jakamalla minun osaamistani. Arvostan myös, että olen päässyt verkostoitumaan useiden eri tahojen kanssa sekä luomaan mahdollisia yhteistyösuhteita.

Toivoisin, että Mastermind groupin toiminta juurtuisi kaupungin matalan kynnyksen palveluksi yrittäjyydestä kiinnostuneille. Yrittäjyys etenkin alkuvaiheessa on haastavaa. Siksi on hyvä kuulua ryhmään joka kannustaa ja auttaa sinua kehittymään yrittäjänä. Ja kun olet positiivisten ihmisten ympäröimänä, joilla on tietoa ja taitoa, jotka toimivat kannustajina, joilla on halu auttaa, niin polkusi yrittäjänä helpottuu huomattavasti.

Yhteystiedot: Adam Abdi Adam, puh: 0445558335, www.adamscoaching.biz/koti, adam.adamscoaching@gmail.com